Julkaistu: 30.01.2017 12:54

"Lehtiä luetaan, että tiedetään juttuja"

Sanomalehtiviikko sai Forssan Lehden toimituksessa vauhdikkaan alun, kun tusina esikoululaista saapui vierailulle. Forssan Axelin eskarin violetit-ryhmä oli jo ennen vierailua suhteellisen hyvin perillä siitä, mitä esimerkiksi toimittajien työnkuvaan kuuluu.

-No ne tekee niitä juttuja, että saadaan lehti.

-Ne vaan kirjoittaa.

Juttu jatkuu vielä...

 

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin ja tee tilaus.

Tutustu tilauksiin

Julkaistu: 26.02.2017 20:36

Perussuomalaisista erotettu Terhi Kiemunki sanoo jäävänsä Tampereen perussuomalaisten vaalilistalle. Hän kertoo asiasta omassa Facebook-päivityksessään sunnuntaina.

Kiemunki perustelee päätöstään sillä, että se on ollut yhdistyksen toive.

Julkaistu: 26.02.2017 19:30

Rivitaloasunnon haltijaa odotti Marttilankadulla Loimaalla epämieluisa yllätys sunnuntaina illansuussa. Keittiön lieden levy oli jäänyt päälle ja lieden päälle jätetyt tavarat syttyneet palamaan. Asunnon haltija soitti hälytyskeskukseen ja palokunnan avulla kytöpalo saatiin sammutettua.

Julkaistu: 26.02.2017 17:22

Matkalaskuihin liittyvät epäselvyydet tuskin yksistään ovat todellinen syy, miksi perussuomalaiset erottivat tamperelaisen

Terhi Kiemugin, toteaa politiikan tutkija Markku Jokisipilä Turun yliopistosta.

Julkaistu: 26.02.2017 02:01

Forssan Lehti kysyi Oma Hämeen ja FSHKY:n yhteisyrityksen puolestapuhujilta, miten tietyille palveluille käy heidän mallissaan. Hykyltä vastauksia ei saatu.

Näin käy palveluille Oma Hämeessä

Forssan Lehti yritti tiedustella sekä Oma Hämeen että yhteisyrityksen edustajilta, miten tietyille palveluille käy, jos seudun valtuustot päätyvät valitsemaan heidät palveluntuottajakseen.