Julkaistu: 13.03.2017 10:47

Viisi aikuista loukkaantui ulosajossa Forssassa

Viisi henkilöä loukkaantui auton ulosajossa Tampereentiellä, noin viisi kilometriä Forssasta Urjalan suuntaan. Onnettomuus tapahtui maanantaiaamuna puoli kymmenen maissa.
Urjalan suuntaan matkalla ollut auto oli jostain syystä ajautunut märällä tiellä tien vasemmalle puolelle ja lopulta törmännyt puuhun.
Auton ovet piti leikata irti ennen kuin matkustajat saatiin ulos. Päivystävän palomestarin mukaan kaikki autossa olleet ovat iäkkäämpiä miehiä ja naisia.
Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Julkaistu: 22.03.2017 21:53

Forssan seudun vientiyrityksissä on alkamassa aiempaa lihavammat ajat. Talouden piristyminen tarkoittaa valonpilkahdusta myös työttömyyslukuihin.

Vienti alkaa vetää, työllisyys kohenee

Ollaan Humppilan Maviteknikin kakkoshallissa. Täällä hydrauliputket, -letkut ja -koneikot saavat viimeisen silauksensa ennen kuin ne kuljetetaan satamaan ja vientiin.

Julkaistu: 22.03.2017 21:37

Pudotuspelitavoite ei täyttynyt, mutta pelaajat kehittyivät päävalmentajaa ilahduttaneella tavalla.

FoKoPon kausi kaksijakoinen

 

Forssan Koripoikien jatko miesten 1. divisioona A:ssa varmistui vasta kauden viimeisen pelin voiton myötä. FoKoPo lähti tavoittelemaan paikkaa neljän parhaan pudotuspeleissä, mikä jäi viiden voiton päähän. Lopullinen sarjasijoitus oli yhdeksäs.

Julkaistu: 22.03.2017 14:39

Suomella ei mene kovin hyvin eikä Forssan seudulla. Entinen budjettivelho Erkki Virtanen kehottaa toimiin: – Tarvitaan spirittiä ja tsemppiä, tekemisen henkeä, uskomista itseensä.

Ekonomistien arvio lyö ministerien uskon

Entinen työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Erkki Virtanen on seurannut murhemielin vanhan kotiseutunsa nykytilaa. Väki ja työpaikat vähenevät, päättäjät riitelevät ja talousalueen veturi pakittaa.

Julkaistu: 22.03.2017 02:02

Yksi varmimmista kevään merkeistä on lumen ja hiekan alta paljastuva puhdas asfaltti. Siinä kohtaa moni havahtuu - mihinkäs kuntoon se fillari syksyllä jäi...

Polkupyörähuolto alkaa ruuhkautua

- Kun valkoinen häviää maasta ja keltainen mollukka kohoaa korkeammalle, ihmiset heräävät. Sellainen ihminen on, että asiat tulevat mieleen vasta, kun ne ovat ajankohtaisia.

Julkaistu: 21.03.2017 14:23
Multiple images

Unto Kiiskinen kertaa ja täydentää uudessa vuoden 1918 tapahtumista kertovassa kirjassaan aikaisempia teoksiaan.

Punaisten kohtalot esiin entistä tarkemmin

Tietokirjailija Unto Kiiskinen määrittelee itsensä valkoisen sotasankarin pojaksi, joka paneutuu syyttömästi surmattujen punaisten kohtaloihin. Teemalle rakentuu myös hänen viides kirjansa Kesän 1918 muistot.