Julkaistu: 13.03.2017 22:01

Mustialan opiskelijoiden Agropit Osk -osuuskunta vuokraa leirintäalueen vuoteen 2020 asti.

Venesillalle löytyi vuokralainen

  • Venesillan leirintäalueelle saadaan sittenkin vuokralainen ensi kesäksi ja suunnitelmien mukaan seuraaviksikin.

Venesillan leirintäalueelle Tammelassa löytyi jatkaja. Kunnanhallitus sai neljä tarjousta, joista se päätyi valitsemaan vuokralaiseksi Agropit Osk -osuuskunnan.

Vuokrasopimus tehdään ajalle 15. huhtikuuta 2017–1. maaliskuuta 2020, eli käytännössä kolmeksi kesäksi. Vuokralaisella on oikeus saada vuokra-ajan jälkeen Venesillan leirintäalue vuokralle samoilla ehdoilla kahdeksi seuraavaksi vuodeksi.

Vuosivuokraksi on tulossa 20100 euroa. Kunnanhallituksen päätöksen mukaan hallintojohtaja voi tarvittaessa tehdä vähäisiä tarkennuksia vuokrasopimukseen.

Agropit Osk -osuuskunta on sen facebook-sivujen mukaan perustettu Mustialassa tammikuussa 2013 osana jäsenten agrologi-opintoja. Osuuskunta haluaa olla mukana kehittämässä Suomen maaseutua ja yrittäjyyttä sen kaikissa muodoissa. Osuuskunnan puheenjohtajana ja toiminnanohjaajana toimii Merja Vainio. FL

 

Aiheesta aiemmin:

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/30030-venesillan-vuokrauksesta-uusi-tarjouskierros

 

Julkaistu: 25.04.2017 02:01

Vuorotteluvapaille jäädään edelleen mielellään, vaikka ehtoja kiristettiin entisestään.

Puolen vuoden vapaalle riittää ohjelmaa

Kylpyhuone-elementtejä valmistavalla Parmarinella kalustajana työskentelevä Hannu Anttila jää toukokuun toinen päivä vuorotteluvapaalle.

-Vuorotteluvapaa on ollut suunnitteilla jo kymmenen vuotta, Anttila naurahtaa.

Julkaistu: 24.04.2017 20:43

Kunnan Facebook-sivut aukesivat maanantaina.

Tammelan kuntakin on kohta somessa

Tammelan kunta teki maanantaina omat Facebook-sivunsa. Jatkossa kunta liittyy myös Instagramiin ja ehkä myös Twitteriin.

-Kuntaliitto on ohjeistanut, että kunnat ohjeistavat työntekijöitään sosiaalisen median käytöstä, kunnanjohtaja Kalle Larsson sanoo.

Julkaistu: 24.04.2017 18:28

Nykyisten valtuustojen odotetaan tekevän yhteensä noin 550 miljoonan euron hankintapäätöksen toukokuussa. Palvelusopimus pitäisi allekirjoittaa viimeistään 15. kesäkuuta.

Pihlajalinna-ratkaisu valtuustoihin

Forssan seudun hyvinvointiyhtymän yhtymähallitus päätti maanantaina äänin 7–2 esittää Forssan seudun viidelle jäsenkunnalleen hankintapäätöksen tekoa Pihlajalinna-ryhmittymän kanssa Forssan seudun terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä yhteisyrityksen kautta.