Julkaistu: 13.03.2017 22:01

Mustialan opiskelijoiden Agropit Osk -osuuskunta vuokraa leirintäalueen vuoteen 2020 asti.

Venesillalle löytyi vuokralainen

  • Venesillan leirintäalueelle saadaan sittenkin vuokralainen ensi kesäksi ja suunnitelmien mukaan seuraaviksikin.

Venesillan leirintäalueelle Tammelassa löytyi jatkaja. Kunnanhallitus sai neljä tarjousta, joista se päätyi valitsemaan vuokralaiseksi Agropit Osk -osuuskunnan.

Vuokrasopimus tehdään ajalle 15. huhtikuuta 2017–1. maaliskuuta 2020, eli käytännössä kolmeksi kesäksi. Vuokralaisella on oikeus saada vuokra-ajan jälkeen Venesillan leirintäalue vuokralle samoilla ehdoilla kahdeksi seuraavaksi vuodeksi.

Vuosivuokraksi on tulossa 20100 euroa. Kunnanhallituksen päätöksen mukaan hallintojohtaja voi tarvittaessa tehdä vähäisiä tarkennuksia vuokrasopimukseen.

Agropit Osk -osuuskunta on sen facebook-sivujen mukaan perustettu Mustialassa tammikuussa 2013 osana jäsenten agrologi-opintoja. Osuuskunta haluaa olla mukana kehittämässä Suomen maaseutua ja yrittäjyyttä sen kaikissa muodoissa. Osuuskunnan puheenjohtajana ja toiminnanohjaajana toimii Merja Vainio. FL

 

Aiheesta aiemmin:

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/30030-venesillan-vuokrauksesta-uusi-tarjouskierros

 

Julkaistu: 22.03.2017 21:53

Forssan seudun vientiyrityksissä on alkamassa aiempaa lihavammat ajat. Talouden piristyminen tarkoittaa valonpilkahdusta myös työttömyyslukuihin.

Vienti alkaa vetää, työllisyys kohenee

Ollaan Humppilan Maviteknikin kakkoshallissa. Täällä hydrauliputket, -letkut ja -koneikot saavat viimeisen silauksensa ennen kuin ne kuljetetaan satamaan ja vientiin.

Julkaistu: 22.03.2017 21:37

Pudotuspelitavoite ei täyttynyt, mutta pelaajat kehittyivät päävalmentajaa ilahduttaneella tavalla.

FoKoPon kausi kaksijakoinen

 

Forssan Koripoikien jatko miesten 1. divisioona A:ssa varmistui vasta kauden viimeisen pelin voiton myötä. FoKoPo lähti tavoittelemaan paikkaa neljän parhaan pudotuspeleissä, mikä jäi viiden voiton päähän. Lopullinen sarjasijoitus oli yhdeksäs.

Julkaistu: 22.03.2017 14:39

Suomella ei mene kovin hyvin eikä Forssan seudulla. Entinen budjettivelho Erkki Virtanen kehottaa toimiin: – Tarvitaan spirittiä ja tsemppiä, tekemisen henkeä, uskomista itseensä.

Ekonomistien arvio lyö ministerien uskon

Entinen työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Erkki Virtanen on seurannut murhemielin vanhan kotiseutunsa nykytilaa. Väki ja työpaikat vähenevät, päättäjät riitelevät ja talousalueen veturi pakittaa.

Julkaistu: 22.03.2017 02:02

Yksi varmimmista kevään merkeistä on lumen ja hiekan alta paljastuva puhdas asfaltti. Siinä kohtaa moni havahtuu - mihinkäs kuntoon se fillari syksyllä jäi...

Polkupyörähuolto alkaa ruuhkautua

- Kun valkoinen häviää maasta ja keltainen mollukka kohoaa korkeammalle, ihmiset heräävät. Sellainen ihminen on, että asiat tulevat mieleen vasta, kun ne ovat ajankohtaisia.

Julkaistu: 21.03.2017 14:23
Multiple images

Unto Kiiskinen kertaa ja täydentää uudessa vuoden 1918 tapahtumista kertovassa kirjassaan aikaisempia teoksiaan.

Punaisten kohtalot esiin entistä tarkemmin

Tietokirjailija Unto Kiiskinen määrittelee itsensä valkoisen sotasankarin pojaksi, joka paneutuu syyttömästi surmattujen punaisten kohtaloihin. Teemalle rakentuu myös hänen viides kirjansa Kesän 1918 muistot.