Julkaistu: 18.03.2017 02:01

Arvoisa Manu Mäkinen

Vasemmistoliiton ehdokas Manu Mäkinen kirjoitti 16.3. perussuomalaisten vaaliohjelman olevan "no, populistinen ja siten tunteellinen rationalismin sijaan". Näin ilmaistuna hän kertoo, ettei hän ole lukenut Forssan perussuomalaisten vaalisivua. Forssan perussuomaisten ehdokkailla on käytännönläheisiä ehdotuksia ja ajatuksia tehtäviin päätöksiin, joissa keskiössä on kuntalaisten etu.

Ammatti- ja työnantajaliitot eivät maksa puolueelle vaalitukea, joten olemme niistä riippumattomia.

Emme mustamaalaa ehdokkaita heidän puoluekantansa takia vaalityössä. Teot ratkaisevat, miten meistä ehdokkaista yleisesti puhutaan.

Kannatan järkevää kaupungin taloudenpitoa, unelmien perässä juoksemisen sijaan. Olen jyrkästi monitoimikeskusta vastaan, koska sille ei ole tarvetta ja kaupungin velkamäärää ei saa lisätä harkitsemattomasti. Sairaala-asiassa on huono puoli se, että voimassa oleva lainsäädäntö ei anna vaihtoehtoja. Ilman omaa aloitteitta tehtävissä ratkaisuissa, menetämme sairaalan nykyiset palvelut ja samalla paljon työpaikkoja.

Käyn mielelläni keskusteluja asiapohjalta kenen kanssa tahansa, vaikka hän olisi eri mieltä kanssani. Minulle on sama mistä suunnasta hyvät ideat tulevat, en politikoi yhteisten asioiden kustannuksella.

Tommi Holopainen (ps.)

Kuntavaaliehdokas

Julkaistu: 22.06.2017 05:00

Pienen kaupunkimme pienen keskustan pienehkössä kauppakeskuksessa liikehtii joltinenkin määrä pienessä kannabiskaasusta ja lääkkeistä sekaisin olevia nuorsyrjäytyneitä. Kauppakeskuksen aulassa nuo epämääriköt pummaavat ja häiriköivät varsinkin vanhempia ihmisiä.

Julkaistu: 20.06.2017 05:00

SOS-miehet (Soini, Orpo, Sipilä) järjestivät hienon näytelmän aiheesta huijaus.

Puhuivat kauniisti ihmisoikeuksista ja arvoista, mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että se koskisi meitä tavallisia suomalaisia.

Julkaistu: 19.06.2017 05:00

Suojelupoliisi on nostanut Suomen uhka-arviota. Maamme on joka tapauksessa edelleen eräs Euroopan turvallisimmista maista.

Supon mukaan maassamme on noin 350 terroristitekoihin mahdollisesti ryhtyvää henkilöä.