Julkaistu: 20.03.2017 11:40

Vesivuodot korjattu Forssassa

Forssan vesihuoltoliikelaitos on saanut tiedossaan olleet vesivuodot korjattua.
Vuodot olivat irrottaneet saostumia putken seinämistä ja värjänneet näin vettä ruskeaksi. Haitta on vesihuoltoliikelaitokselle tulleiden yhteydenottojen perusteella loppunut. 
Mikäli haittaa vielä esiintyy, vesihuoltoliikelaitos pyytää asiakkaita ottamaan yhteyttä vesihuollon päivystykseen 03-4141 5590. Pulma poistuu juoksuttamalla vettä. Kun vesi on taas kirkasta sekä hajutonta ja mautonta, sitä voi käyttää normaalisti. 
Vesivuodoista merkittäviä oli kaksi ja lisäksi verkoston äärilaidalla pari pienempää, jotka eivät aiheuttaneet virtaussuunnan muutoksia. Ison osan sakkakiusasta aiheutti vuoro verkoston solmukohdassa Asemakadulla.
Forssan vesihuoltoliikelaitoksen alueella oli viime vuonna kymmenkunta vuotoa.
– Tyypillisesti vuotoja tulee keväällä, kun routa sulaa. Routahan liikuttaa sulaessaan maata myös sen alapuolisesta kerroksesta. Roudan ei ole tarvinnut mennä vesijohtoon saakka, toteaa vesihuoltojohtaja Kimmo Paakkonen.
 

Aiheesta aiemmin:

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/31291-forssan-vetta-voi-kayttaa-juoksutuksen-jalkeen

Julkaistu: 25.04.2017 02:01

Vuorotteluvapaille jäädään edelleen mielellään, vaikka ehtoja kiristettiin entisestään.

Puolen vuoden vapaalle riittää ohjelmaa

Kylpyhuone-elementtejä valmistavalla Parmarinella kalustajana työskentelevä Hannu Anttila jää toukokuun toinen päivä vuorotteluvapaalle.

-Vuorotteluvapaa on ollut suunnitteilla jo kymmenen vuotta, Anttila naurahtaa.

Julkaistu: 24.04.2017 20:43

Kunnan Facebook-sivut aukesivat maanantaina.

Tammelan kuntakin on kohta somessa

Tammelan kunta teki maanantaina omat Facebook-sivunsa. Jatkossa kunta liittyy myös Instagramiin ja ehkä myös Twitteriin.

-Kuntaliitto on ohjeistanut, että kunnat ohjeistavat työntekijöitään sosiaalisen median käytöstä, kunnanjohtaja Kalle Larsson sanoo.

Julkaistu: 24.04.2017 18:28

Nykyisten valtuustojen odotetaan tekevän yhteensä noin 550 miljoonan euron hankintapäätöksen toukokuussa. Palvelusopimus pitäisi allekirjoittaa viimeistään 15. kesäkuuta.

Pihlajalinna-ratkaisu valtuustoihin

Forssan seudun hyvinvointiyhtymän yhtymähallitus päätti maanantaina äänin 7–2 esittää Forssan seudun viidelle jäsenkunnalleen hankintapäätöksen tekoa Pihlajalinna-ryhmittymän kanssa Forssan seudun terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä yhteisyrityksen kautta.