Julkaistu: 12.04.2017 02:02

Valinnanvapaus

  • Kirjoittaja on saanut terveydenhoitopalveluja Forssasta Thaimaahan saakka.

Nykyinen valinnanvapaus kohdallani tarkoittaa sitä, että olen saanut terveydenhoitopalveluja Oulussa, Rovajärvellä, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Kauhajoella, Tammelassa, Somerolla, Inglesissä, Saarenmaalla, Pärnussa, Vilnassa. Lisäksi .perheeni on saanut hoitoa Turussa, Jurvassa, Brasiliassa, Thaimaassa ja Dominikaanisessa tasavallassa.

Forssassa henkeni pelasti kirurgi Vänttinen apulaisineen sen jälkeen, kun kaksi leikkausta Hämeenlinnassa epäonnistui. En ikänä unohda sitä huolta, mitä he minusta kantoivat, kun olin tehotarkkailussa käytävällä monen päivän ajan. Siis täällä olen saanut elämääni jatkoaikaa huippuammattilaisten avulla,

Terveyskeskukseen ja kirurgian polille voin mennä suoraan tai varaamalla ajan. Tietenkin voin varata ajan Terveystalolta, koska vain haluan.

Kysynkin, miten vallinnan vapauteni paranee, jos joudun sitoutumaan vuodeksi esim ”Pilvilinnaan”

Ramikos

Kommentit

Pilvilinna osoittaa asennetta! Ellet rakenna pilvilinnoja, et rakenna muitakaan linnoja!

Julkaistu: 25.04.2017 02:01

Kävin Espanjassa tutustumassa paikalliseen hoivakotiin nimeltään Senjors. Näkemäni oli erittäin miellyttävä. Meininki on samantyyppistä kuin muissakin hoitokodeissa eli syödään yhteisissä tiloissa ja hoitajat avustavat tarvittaessa.