Julkaistu: 12.04.2017 02:02

Valinnanvapaus

  • Kirjoittaja on saanut terveydenhoitopalveluja Forssasta Thaimaahan saakka.

Nykyinen valinnanvapaus kohdallani tarkoittaa sitä, että olen saanut terveydenhoitopalveluja Oulussa, Rovajärvellä, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Kauhajoella, Tammelassa, Somerolla, Inglesissä, Saarenmaalla, Pärnussa, Vilnassa. Lisäksi .perheeni on saanut hoitoa Turussa, Jurvassa, Brasiliassa, Thaimaassa ja Dominikaanisessa tasavallassa.

Forssassa henkeni pelasti kirurgi Vänttinen apulaisineen sen jälkeen, kun kaksi leikkausta Hämeenlinnassa epäonnistui. En ikänä unohda sitä huolta, mitä he minusta kantoivat, kun olin tehotarkkailussa käytävällä monen päivän ajan. Siis täällä olen saanut elämääni jatkoaikaa huippuammattilaisten avulla,

Terveyskeskukseen ja kirurgian polille voin mennä suoraan tai varaamalla ajan. Tietenkin voin varata ajan Terveystalolta, koska vain haluan.

Kysynkin, miten vallinnan vapauteni paranee, jos joudun sitoutumaan vuodeksi esim ”Pilvilinnaan”

Ramikos

Kommentit

Pilvilinna osoittaa asennetta! Ellet rakenna pilvilinnoja, et rakenna muitakaan linnoja!

Julkaistu: 22.06.2017 05:00

Pienen kaupunkimme pienen keskustan pienehkössä kauppakeskuksessa liikehtii joltinenkin määrä pienessä kannabiskaasusta ja lääkkeistä sekaisin olevia nuorsyrjäytyneitä. Kauppakeskuksen aulassa nuo epämääriköt pummaavat ja häiriköivät varsinkin vanhempia ihmisiä.

Julkaistu: 20.06.2017 05:00

SOS-miehet (Soini, Orpo, Sipilä) järjestivät hienon näytelmän aiheesta huijaus.

Puhuivat kauniisti ihmisoikeuksista ja arvoista, mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että se koskisi meitä tavallisia suomalaisia.

Julkaistu: 19.06.2017 05:00

Suojelupoliisi on nostanut Suomen uhka-arviota. Maamme on joka tapauksessa edelleen eräs Euroopan turvallisimmista maista.

Supon mukaan maassamme on noin 350 terroristitekoihin mahdollisesti ryhtyvää henkilöä.