Julkaistu: 17.06.2017 05:00

Yöllinen halla löi lakoon Halla-ahon

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä on lähtenyt ainakin 20 kansanedustajaa perustaen oman Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän, joka tukee Juha Sipilän (kesk.) voimassa olevaa hallitusohjelmaa ilman minkäänmoisia muutosvaatimuksia. Se tuo vähintäänkin 106 edustajan tuen Sipilän hallitukselle.

Pääministeri Juha Sipilä perui tapaamisensa koskien hallituksensa eronpyyntöä tasavallan presidentti Sauli Niinistön kanssa, joten ainakin toistaiseksi jatketaan entisin ministerein Sipilän hallituksessa.

Timo Soini, Jari Lindström, Jussi Niinistö, Sampo Terho ja Pirkko Mattila jatkavat siis Uusi vaihtoehto -ryhmän ministereinä erottuaan nyt Halla-ahon johtamasta Perussuomalaiset-puolueesta ja sen myötä PS:n eduskuntaryhmästäkin.

Kaksikymmentä vuotta PS:sää johtanut Timo Soini näki jo varhain, mitä tulossa on Jyväskylän puoluekokouksessa valmistautuen ajoissa "vanhan konkarin konstiin" vetämällä maton Halla-ahon jalkojen alta hymynkare huulillaan. Hän koulutti liian innokkaita pyrkyreitä Teuvo Hakkarainen mukaan lukien pysymään lesteissään!

Ave Timo Soini...viva Soini!

Raimo Rönkkö

"Rutakon Kojjootti"

Julkaistu: 22.06.2017 05:00

Pienen kaupunkimme pienen keskustan pienehkössä kauppakeskuksessa liikehtii joltinenkin määrä pienessä kannabiskaasusta ja lääkkeistä sekaisin olevia nuorsyrjäytyneitä. Kauppakeskuksen aulassa nuo epämääriköt pummaavat ja häiriköivät varsinkin vanhempia ihmisiä.

Julkaistu: 20.06.2017 05:00

SOS-miehet (Soini, Orpo, Sipilä) järjestivät hienon näytelmän aiheesta huijaus.

Puhuivat kauniisti ihmisoikeuksista ja arvoista, mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että se koskisi meitä tavallisia suomalaisia.