HYÖTYJUTUT

Älä tyydy tavanomaisiin laskiaispulliin – Kokeile aivan uusia täytteitä tai yhdistele perinteisiä omaperäisesti

Pulkkamäki voi jäädä väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan! Kokeilunhaluinen leipoo siihen pienen twistin.
Ruotsalaiset keksivät yhdistää kaksi bravuuriaan, prinsessakakun ja laskiaispullan. Kaulitulla marsipaanilla saat koristeltua laskiaispullaan satumaista tunnelmaa. Kuva: Nanna Rintala
Ruotsalaiset keksivät yhdistää kaksi bravuuriaan, prinsessakakun ja laskiaispullan. Kaulitulla marsipaanilla saat koristeltua laskiaispullaan satumaista tunnelmaa. Kuva: Nanna Rintala

Kaikki pieni syötävä houkuttelee nappaamaan kiinni. Kun valmistat laskiaispullat minikokoisina, ne ovat helpompia syödä ja jaksat kokeilla useampaa täytettä. Olisiko vadelmahillo sittenkin parempi kuin mantelimassa, vai päihittääkö viime vuosien hitti...

Pulkkamäki voi jäädä väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan! Kokeilunhaluinen leipoo siihen pienen twistin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä alk. 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

28.3.2020

Uusimmat