HYÖTYJUTUT

Hukutko kotipihan omenoihin? Näin hyödynnät hapokkaat hedelmät ruoanlaitossa ja säilöt vitamiinit talteen

Kotimaisesta omenasadosta riittää monenlaiseen herkkuun. Kokeile näitä maukkaita omenaruokia: pataa, salaattia, pannua, sipsejä ja struudelia. Kokosimme myös vinkit maukkaisiin mehuihin ja hilloihin.
Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois. Kuva: Kaikki aitini reseptit
Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Myöhäiskesän ja syksyn satoisaan sesonkiherkkuun ei voi olla törmäämättä puutarhoissa, toreilla ja kaupan hedelmäosastoilla. Valmistettuasi omenoista kaikki tutut suosikkireseptisi, tässä sinulle kopallinen uusia. Kaikissa ohjeissa on käytetty kotimaisia, hapokkaita ja...

Kotimaisesta omenasadosta riittää monenlaiseen herkkuun. Kokeile näitä maukkaita omenaruokia: pataa, salaattia, pannua, sipsejä ja struudelia. Kokosimme myös vinkit maukkaisiin mehuihin ja hilloihin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

15.7.2020

Fingerpori

comic