HYÖTYJUTUT

Hukutko kotipihan omenoihin? Näin hyödynnät hapokkaat hedelmät ruoanlaitossa ja säilöt vitamiinit talteen

Kotimaisesta omenasadosta riittää monenlaiseen herkkuun. Kokeile näitä maukkaita omenaruokia: pataa, salaattia, pannua, sipsejä ja struudelia. Kokosimme myös vinkit maukkaisiin mehuihin ja hilloihin.
Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois. Kuva: Kaikki aitini reseptit
Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Kotimaisesta omenasadosta riittää monenlaiseen herkkuun. Kokeile näitä maukkaita omenaruokia: pataa, salaattia, pannua, sipsejä ja struudelia. Kokosimme myös vinkit maukkaisiin mehuihin ja hilloihin.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat