HYÖTYJUTUT

Jääkiekkoilijoilla on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poikkeuskevään vuoksi – Samppa Jaakola esittelee suosikkireseptinsä

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla. Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta.
Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä. Kuva: Jarmo Kontiainen

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla. Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic