HYÖTYJUTUT

Jääkiekkoilijoilla on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poikkeuskevään vuoksi – Samppa Jaakola esittelee suosikkireseptinsä

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla. Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta.
Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä. Kuva: Jarmo Kontiainen

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla. Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

5.12.2020