HYÖTYJUTUT

Joko tunnet muhammaran, hummuksen ja labnehin? Lähi-idän lempeän mausteiset maut ovat ruokavuoden 2020 löytö

Lähi-idän kiehtova makumaailma on jo pitkään ollut tulossa ruokamaailman uudeksi kiinnostuksen kohteeksi. Se ei ole ihme, sillä mausteiset ja lempeät maut taipuvat moneen. Maista vaikka muhammaraa pitaleivän täytteenä tai salaatin lisukkeena.
Tarjoile tahnat huoneenlämpöisinä, sillä kylminä maut eivät pääse kunnolla esiin. Viimeistele reilulla oliiviöljylorauksella, sormisuolalla ja yrteillä. Kuva: Vilja Pursiainen ja Nina Karlsson

Lähi-idän kiehtova makumaailma on jo pitkään ollut tulossa ruokamaailman uudeksi kiinnostuksen kohteeksi. Se ei ole ihme, sillä mausteiset ja lempeät maut taipuvat moneen. Maista vaikka muhammaraa pitaleivän täytteenä tai salaatin lisukkeena.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic