HYÖTYJUTUT

Kaikkea muuta kuin kuivaa – nyt on hyvä aika aloittaa kakkujen leipominen jouluksi

Kuivakakku on harhaanjohtava sana helpolle ja mehevälle leivonnaiselle, joka on myös monen ravintolajälkiruoan pohjana. Älä jätä kuivakakkua kakkubuffetin viimeiseksi vaihtoehdoksi vaan nosta se päärooliin. Kuivakakun koostumukseen ja ulkomuotoon voi nimittäin vaikuttaa varsin helposti.
Taatelikakku on jouluisten kuivakakkujen rakastettu klassikko. Muista käyttää juuri leivontaan tarkoitettuja taateleita. Kuva: Nina Karlsson

Kuivakakku on harhaanjohtava sana helpolle ja mehevälle leivonnaiselle, joka on myös monen ravintolajälkiruoan pohjana. Älä jätä kuivakakkua kakkubuffetin viimeiseksi vaihtoehdoksi vaan nosta se päärooliin. Kuivakakun koostumukseen ja ulkomuotoon voi nimittäin vaikuttaa varsin helposti.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic