HYÖTYJUTUT

Kaikkea muuta kuin kuivaa – nyt on hyvä aika aloittaa kakkujen leipominen jouluksi

Kuivakakku on harhaanjohtava sana helpolle ja mehevälle leivonnaiselle, joka on myös monen ravintolajälkiruoan pohjana. Älä jätä kuivakakkua kakkubuffetin viimeiseksi vaihtoehdoksi vaan nosta se päärooliin. Kuivakakun koostumukseen ja ulkomuotoon voi nimittäin vaikuttaa varsin helposti.
Taatelikakku on jouluisten kuivakakkujen rakastettu klassikko. Muista käyttää juuri leivontaan tarkoitettuja taateleita. Kuva: Nina Karlsson

Kuivakakku on harhaanjohtava sana helpolle ja mehevälle leivonnaiselle, joka on myös monen ravintolajälkiruoan pohjana. Älä jätä kuivakakkua kakkubuffetin viimeiseksi vaihtoehdoksi vaan nosta se päärooliin. Kuivakakun koostumukseen ja ulkomuotoon voi nimittäin vaikuttaa varsin helposti.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti