HYÖTYJUTUT

Kata kinkun tai kalkkunan sijaan helmikanaa pienen perheen joulupöytään – Rosollin tilalle voit tehdä uuden sukupolven salaattia

Kun suuria sukujuhlia ei vietetä, tarjollakin voi olla pikkuherkkuja. Jos olet kyllästynyt rosolliin, kokeile joulusalaattia, joka tehdään marinoiduista luumuista ja mozzarellasta.
Helmikanan mehevyyden salaisuus on pitkä marinointi kasvisliemessä. Voisula tekee uunissa paistetun kanan pinnasta rapean. Kuva: Harri Kuittinen

Kun suuria sukujuhlia ei vietetä, tarjollakin voi olla pikkuherkkuja. Jos olet kyllästynyt rosolliin, kokeile joulusalaattia, joka tehdään marinoiduista luumuista ja mozzarellasta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic