HYÖTYJUTUT Lounais-Häme

Kaunis kiitos kotiyleisölle

FJK päätti kauden kotipelit murskaavaan 10–0 (4–0) voittoon Nelosen keskikastin LeKi-Futiksesta.

Lauantain peli oli samalla kahdelle seuraikoniksi luettavalle pelaajalle viimeinen kotiyleisön edessä. Maalitykki Ivo Dankov ja keskikenttämies Jarno Kemppainen päättävät uransa Forssan Jalkapalloklubissa tähän syksyyn.

Jalkavamman takia leikkaukseen joutuva Dankov ei lauantaina pystynyt pelaamaan, mutta Kemppainen pelasi. Kärjessä normaalin keskikentän alakerran sijasta pelannut Kemppainen käytti paikkansa ja paukutti jäähyväispelissään kaksi osumaa.

Maalit eivät ole jokapäiväistä herkkua Kemppaiselle.

-Tulihan niitä nuorempana tehtyä, mutta en nyt muista, koska on viimeksi tullut edustuksessa kaksi samassa pelissä, Kemppainen totesi.

 

FJK oli suvereeni eilisessä ottelussa. Pallo oli LeKin maalissa jo ennen kuin minuutti peliaikaa täyttyi, verkkoa heilutti Jere Rauhansalo. Osuma oli Rauhansalon 29:s tämän kauden Nelosessa.

Ote pysyi tämänkin jälkeen FJK:lla ja LeKi oli vailla mahdollisuuksia. Ainoan kunnon laukauksensa kohti maalia joukkue sai aikaan vasta pelin loppuhetkillä.

Rauhansalo johti FJK:n maalijuhlia kolmella osumallaan. Matias Kujala ja Jarno Kemppainen tekivät kaksi maalia mieheen. Kerran osuivat Manu Kuisma, Matias Mero ja Sakari Suontausta.

-Yhtä päätähän tämä oli. Mitähän tästä voisi sanoa, maalintekoharjoitukseksi peli taas meni. Nyt oli sentään vastustajalla täysi kokoonpano mukana, totesi FJK:n valmentaja Miika Murtolahti yksipuolisesta ottelusta.

FJK kiitti pelin jälkeen kotiyleisöä, jota on Forssan mittakaavassa käynyt kauden mittaan Nelosen peleissä ihan mukavasti. Joukkueella on sarjaa vielä yksi ottelu jäljellä, kun se kohtaa viikon päästä NePan Tampereella.

-Pelissä ei ole panosta, mutta lähdemme silti voittamaan myös viimeistä peliä. Vaikka emme ole ammattilaisia, pyrimme harjoittelemaan ja pelaamaan ammattimaisesti.

 

Hyvässä nousuvireessä oleva FJK viihtyi Nelosessa vain kauden ja kipuaa ensi vuodeksi Kolmoseen. Joukkue joutuu kovaan sarjaan ilman 360 maalin Ivo Dankovia, Australiaan suuntaavaa Nelosen maalikuningasta Jere Rauhansaloa ja keskikentän työmyyrää Jarno Kemppaista.

-Onhan se iso menetys, kun kolme elintärkeää pelaajaa lähtee ryhmästä. Laitamme verkot vesille ja yritämme hankkia uusia miehiä tilalle, Murtolahti tuumi.

34-vuotiaalla Kemppaisella olisi ollut haluja jatkaa, mutta kroppa oli toista mieltä.

-Olisin halunnut 20 kautta täyteen edustuksessa, mutta pari jää nyt vajaaksi. Loukkaantumiset pakottavat lopettamaan. Ei ole kiva harjoitella, kun koko ajan sattuu moneen paikkaan, 18 kautta FJK:n miehissä pelannut Jarno ”Kempo” Kemppainen sanoi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic