HYÖTYJUTUT Lounais-Häme

Kesytä sipuli suuhun sopivaksi – näillä resepteillä arkinen sipuli muuttuu loistavaksi lisukkeeksi tai maukkaaksi pääruuaksi

Sipuli on kasviksistamme arkipäiväisin, mutta ehkäpä tärkein. Ilman sitä kastikkeet ja keitot menettävät sielunsa. Paitsi mausteeksi, sipuli soveltuu myös monien pääruokien raaka-aineeksi. Kokeile esimerkiksi intialaisia friteerattuja sipuleita tai halloumilla ja karamellisoidulla sipulilla kruunattua pastaa.
Marinoitu sipuli sopii esimerkiksi hodareiden, hampurilaisten ja salaattien lisukkeeksi. Kuva: Nanna Rintala

Sipuli on monikäyttöinen lisuke ja sopii monen mielestä paikkaan kuin paikkaan sellaisenaan, raakanakin. Pienellä jatkojalostamisella sipulista löytyy kuitenkin aivan uusia puolia, eikä sen ärhäkkyys peitä muita makuja alleen. Kotimaiset kasvikset...

Sipuli on kasviksistamme arkipäiväisin, mutta ehkäpä tärkein. Ilman sitä kastikkeet ja keitot menettävät sielunsa. Paitsi mausteeksi, sipuli soveltuu myös monien pääruokien raaka-aineeksi. Kokeile esimerkiksi intialaisia friteerattuja sipuleita tai halloumilla ja karamellisoidulla sipulilla kruunattua pastaa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

11.7.2020

Fingerpori

comic