Marinoitu sipuli sopii esimerkiksi hodareiden, hampurilaisten ja salaattien lisukkeeksi. Kuva: Nanna Rintala
HYÖTYJUTUT Lounais-Häme

Kesytä sipuli suuhun sopivaksi – näillä resepteillä arkinen sipuli muuttuu loistavaksi lisukkeeksi tai maukkaaksi pääruuaksi

Sipuli on kasviksistamme arkipäiväisin, mutta ehkäpä tärkein. Ilman sitä kastikkeet ja keitot menettävät sielunsa. Paitsi mausteeksi, sipuli soveltuu myös monien pääruokien raaka-aineeksi. Kokeile esimerkiksi intialaisia friteerattuja sipuleita tai halloumilla ja karamellisoidulla sipulilla kruunattua pastaa.

Sipuli on kasviksistamme arkipäiväisin, mutta ehkäpä tärkein. Ilman sitä kastikkeet ja keitot menettävät sielunsa. Paitsi mausteeksi, sipuli soveltuu myös monien pääruokien raaka-aineeksi. Kokeile esimerkiksi intialaisia friteerattuja sipuleita tai halloumilla ja karamellisoidulla sipulilla kruunattua pastaa.


Haluatko lukea koko artikkelin?

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Kaupallinen yhteistyö

Uusimmat