HYÖTYJUTUT

Kilometrit eivät haittaa, kun mennään kokille kylään – Ihmiset matkustavat erikoiseen ravintolaan jopa 100 kilometrin päästä: "Asiakkaita tulee laidasta laitaan"

Mikko Utter pitää Lohjalla ravintolaa, jonka asiakkaista suuri osa ajaa jopa 100 kilometriä päästäkseen maistelemaan ruokia. Tutustuimme tähän pikkuruiseen ravintolaan, kokosimme viisi muuta ruokamatkailukohdetta eri puolilta Suomea ja selvitimme, mikä on brunssin juju.
Mikko Utter tekee ruokaa käsityöläismeiningillä: pieniä määriä kerrallaan, hyvistä raaka-aineista ja tarinan kanssa tarjoiltuina. Lohjalaiseen ravintolaan tulee asiakkaita ympäri Etelä-Suomea ja etenkin pääkaupunkiseudulta. Kuva: Arttu Laitala

Mikko Utter pitää Lohjalla ravintolaa, jonka asiakkaista suuri osa ajaa jopa 100 kilometriä päästäkseen maistelemaan ruokia. Tutustuimme tähän pikkuruiseen ravintolaan, kokosimme viisi muuta ruokamatkailukohdetta eri puolilta Suomea ja selvitimme, mikä on brunssin juju.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Näkoislehti

25.11.2020

Fingerpori

comic