HYÖTYJUTUT

Kilometrit eivät haittaa, kun mennään kokille kylään – Ihmiset matkustavat erikoiseen ravintolaan jopa 100 kilometrin päästä: "Asiakkaita tulee laidasta laitaan"

Mikko Utter pitää Lohjalla ravintolaa, jonka asiakkaista suuri osa ajaa jopa 100 kilometriä päästäkseen maistelemaan ruokia. Tutustuimme tähän pikkuruiseen ravintolaan, kokosimme viisi muuta ruokamatkailukohdetta eri puolilta Suomea ja selvitimme, mikä on brunssin juju.
Mikko Utter tekee ruokaa käsityöläismeiningillä: pieniä määriä kerrallaan, hyvistä raaka-aineista ja tarinan kanssa tarjoiltuina. Lohjalaiseen ravintolaan tulee asiakkaita ympäri Etelä-Suomea ja etenkin pääkaupunkiseudulta. Kuva: Arttu Laitala

Mikko Utter pitää Lohjalla ravintolaa, jonka asiakkaista suuri osa ajaa jopa 100 kilometriä päästäkseen maistelemaan ruokia. Tutustuimme tähän pikkuruiseen ravintolaan, kokosimme viisi muuta ruokamatkailukohdetta eri puolilta Suomea ja selvitimme, mikä on brunssin juju.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic