HYÖTYJUTUT

Kokeile marsalkan kalaruokia, jotka tekevät illallisesta juhlan – Mannerheim oli kansainvälinen herkkusuu, mutta yhden maan ruokakulttuuri ei tehnyt häneen vaikutusta

Kata C. G. Mannerheimin inspiroimaan päivällispöytään seljankaa ja piiraita, kuhaa lisukkeineen sekä suussa sulavaa suklaakakkua sorbetin kera.
Apulaismaatalousministeri Juho Koivisto, sotamarsalkka C. G. Man- nerheim ja jalkaväenkenraali Martin Wetzer päivällisillä vuonna 1937. Kuva: Pietinen/ Museovirasto

Kata C. G. Mannerheimin inspiroimaan päivällispöytään seljankaa ja piiraita, kuhaa lisukkeineen sekä suussa sulavaa suklaakakkua sorbetin kera.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti