HYÖTYJUTUT

Kokeile viikonloppuna portugalilaista perinneateriaa 1600-luvulta – Antonieta Beja da Cunha, 86, on palkintoja voittanut kokki, joka jakaa nyt reseptejään suomalaisille

Lihamuhennoksen valmistus kannattaa aloittaa edellisenä iltana lihan suolaamisella. Varsinainen kokkaaminen kestää pari tuntia. Jälkiruuaksi Beja da Cunha tarjoilee Mechidos Douradosia eli kultaista pähkinä-rusinapaistosta.

Lihamuhennoksen valmistus kannattaa aloittaa edellisenä iltana lihan suolaamisella. Varsinainen kokkaaminen kestää pari tuntia. Jälkiruuaksi Beja da Cunha tarjoilee Mechidos Douradosia eli kultaista pähkinä-rusinapaistosta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti