HYÖTYJUTUT

Kokkiohjelmat tihkuvat jännitystä ja tuovat huippukokit silmien eteen – kotisohvalla voi pohtia, miten itse suoriutuisi

Televisiokanavilla pyörii viikoittain lukuisia ruoka-aiheisia televisio-ohjelmia, niin kotimaisia kuin ulkomaisia. Joukossa on muun muassa kilpailuja, reseptivinkkejä ja ruokakulttuuria maailmalta. Sanoma Median kotimaisen viihteen päällikkö Mirko Baas näkee ruokaohjelmien suureen tarjontaan erilaisia syitä. – Lähes kaikilla katsojilla on jokin suhde ruoanlaittoon, ja ohjelmat ovat yleisölle hyvin samaistuttavia. Katsoja voi ymmärtää kotisohvalta, miten helppoa tai vaikeaa tietyn annoksen…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic