HYÖTYJUTUT

Kokonaisena paistettu pakastebroileri on retroherkku, joka ansaitsee paikkansa pääsiäispöydässä

Sukella tänä pääsiäisenä 1980-luvun makumaailmaan. Pakastettu broileri on retroherkku, joka paistuu mehevän rapeaksi kokonaisena uunissa. Kiivi piristää ihanasti briejuustolla höystettyä kiinankaalisalaattia.
Kokonainen uunibroileri hasselbackanperunoiden kera on juhlava näky jopa pääsiäispöydässä. Kuva: Harri Kuittinen

Sukella tänä pääsiäisenä 1980-luvun makumaailmaan. Pakastettu broileri on retroherkku, joka paistuu mehevän rapeaksi kokonaisena uunissa. Kiivi piristää ihanasti briejuustolla höystettyä kiinankaalisalaattia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti