HYÖTYJUTUT

Kokonaisena paistettu pakastebroileri on retroherkku, joka ansaitsee paikkansa pääsiäispöydässä

Sukella tänä pääsiäisenä 1980-luvun makumaailmaan. Pakastettu broileri on retroherkku, joka paistuu mehevän rapeaksi kokonaisena uunissa. Kiivi piristää ihanasti briejuustolla höystettyä kiinankaalisalaattia.
Kokonainen uunibroileri hasselbackanperunoiden kera on juhlava näky jopa pääsiäispöydässä. Kuva: Harri Kuittinen
Kokonainen uunibroileri hasselbackanperunoiden kera on juhlava näky jopa pääsiäispöydässä. Kuva: Harri Kuittinen

1980-luvulla uunissa kokonaisena paistettu pakastebroileri oli suosittu sunnuntairuoka. Se on sitä edelleen monissa maailman maissa, vaikka Suomessa tuoreena myytävät koivet ja rintafileet ovatkin syrjäyttäneet pakastekanojen kysynnän. Kokonainen broileri kannattaa kuitenkin...

Sukella tänä pääsiäisenä 1980-luvun makumaailmaan. Pakastettu broileri on retroherkku, joka paistuu mehevän rapeaksi kokonaisena uunissa. Kiivi piristää ihanasti briejuustolla höystettyä kiinankaalisalaattia.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä alk. 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

3.6.2020

Fingerpori

comic