HYÖTYJUTUT

Kookosvoi pehmentää puolukan kirpeyden

Puolukka-kookoskakku takaa jännittävän makuyhdistelmän, mutta yksinkertainen valmistaa.

Raikkaan ja mehevän kakun juju on kerrosten väliin laitettavassa kookosvoissa. Lempeä kookos leikkaa puolukan kirpeyttä. Puolukka-kookoskakku Pohja: 3 munaa 3 dl sokeria 3 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 4 dl...

Raikkaan ja mehevän kakun juju on kerrosten väliin laitettavassa kookosvoissa. Lempeä kookos leikkaa puolukan kirpeyttä. Puolukka-kookoskakku Pohja: 3 munaa 3 dl sokeria 3 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 4 dl puolukoita 1 dl kuumaa vettä Täyte: 100 g voita 1 dl kookosmaitoa 1 rkl kookoshiutaleita 1 rkl sokeria Pinnalle kookoshiutaleita, tomusokeria ja pari puolukkaa Voitele…

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic