HYÖTYJUTUT

Kuka sanoi, että ruokailun pitäisi olla vakavaa? Maailman parhaaksi valitussa espanjalaisravintolassa ruualla saa leikkiä

Illallinen Rocan maailmankuulujen veljesten paikassa Gironassa on elämys kaikille aisteille. El Celler de can Roca on valittu kaksi kertaa maailman parhaaksi ravintolaksi. Varauksia otetaan vastaan 11 kuukauden päähän.
Aivan ensimmäisenä pöytään kannetaan pienet maapallot, joiden mukana tulee viisi eri maista inspiraationsa saanutta alkupalaa. Jos viimeisen suupalan alkuperämaan arvaa oikein, maapallo avautuu ja sisältä paljastuu kaviaaria sisältävä taidokas suupala. Kuva: Harri Kuittinen
Aivan ensimmäisenä pöytään kannetaan pienet maapallot, joiden mukana tulee viisi eri maista inspiraationsa saanutta alkupalaa. Jos viimeisen suupalan alkuperämaan arvaa oikein, maapallo avautuu ja sisältä paljastuu kaviaaria sisältävä taidokas suupala. Kuva: Harri Kuittinen

Taksi vie tavallisen näköiselle espanjalaiselle esikaupunkialueelle. Tien varrella on pienkerrostaloja sekä teollisuus- ja liikerakennuksia. Korttelin kulmauksessa on korkea puuverhoiltu aita, jonka portin vieressä lukee El Celler de can Roca. Arkisen...

Illallinen Rocan maailmankuulujen veljesten paikassa Gironassa on elämys kaikille aisteille. El Celler de can Roca on valittu kaksi kertaa maailman parhaaksi ravintolaksi. Varauksia otetaan vastaan 11 kuukauden päähän.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä alk. 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

25.5.2020

Fingerpori

comic