HYÖTYJUTUT

Kukkakaali, kikherne, kaura ja pavut rynnistivät pöytiin – Listasimme viisi viime vuoden trendikkäintä reseptiä

Vuonna 2019 suomalaiskodeissa kokattiin kasvisruokaa enemmän kuin vuosikymmeniin. Lihan lisäksi myös riisille ja pastoille etsittiin korvaajia. Maailman keittiöistä katse suuntautui Aasiaan, josta meille rantautui esimerkiksi ramen.
Viisi raaka-ainetta ja vartissa pöytään! Välimeren tuoksuinen kikhernepannu nautitaan rapeakuorisen leivän kera. Kuva: Nanna Rintala

Vuonna 2019 suomalaiskodeissa kokattiin kasvisruokaa enemmän kuin vuosikymmeniin. Lihan lisäksi myös riisille ja pastoille etsittiin korvaajia. Maailman keittiöistä katse suuntautui Aasiaan, josta meille rantautui esimerkiksi ramen.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti