HYÖTYJUTUT

Kukkakaali, kikherne, kaura ja pavut rynnistivät pöytiin – Listasimme viisi viime vuoden trendikkäintä reseptiä

Vuonna 2019 suomalaiskodeissa kokattiin kasvisruokaa enemmän kuin vuosikymmeniin. Lihan lisäksi myös riisille ja pastoille etsittiin korvaajia. Maailman keittiöistä katse suuntautui Aasiaan, josta meille rantautui esimerkiksi ramen.
Viisi raaka-ainetta ja vartissa pöytään! Välimeren tuoksuinen kikhernepannu nautitaan rapeakuorisen leivän kera. Kuva: Nanna Rintala
Viisi raaka-ainetta ja vartissa pöytään! Välimeren tuoksuinen kikhernepannu nautitaan rapeakuorisen leivän kera. Kuva: Nanna Rintala

Viiden aineksen kikhernepannu Pavuista ja linsseistä saat helposti ja edullisesti vaihtelua keittoihin, pataruokiin ja salaatteihin. Ne ovat terveellistä syötävää, joiden avulla on helppo lisätä ruokavalioon kasvisruokapäiviä. Ne toimivat myös osana...

Vuonna 2019 suomalaiskodeissa kokattiin kasvisruokaa enemmän kuin vuosikymmeniin. Lihan lisäksi myös riisille ja pastoille etsittiin korvaajia. Maailman keittiöistä katse suuntautui Aasiaan, josta meille rantautui esimerkiksi ramen.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

26.1.2020