HYÖTYJUTUT

Kukkakaali on syksyn inspiroivin kasvis – tarjonta on juuri nyt runsaimmillaan, ja saat vaihtelua värillisistä kukinnoista tai lisukkeista

Upeat kotimaiset kukkakaalit maistuvat raakoina tai kypsennettyinä, eikä hintakaan päätä huimaa. Kukkakaaliin voi tuskin koskaan kyllästyä, siitä pitää huolen reseptien kirjo.
Paahdettu, mausteinen salaatti maistuu yhtä lailla lämpimänä kuin kylmänä. Kuva: Nanna Rintala
Paahdettu, mausteinen salaatti maistuu yhtä lailla lämpimänä kuin kylmänä. Kuva: Nanna Rintala

Kukkakaali nauttii uunipaahdosta. Mausteita vaihdellen siitä saa loputtomasti erilaisia lisukkeita tai pikkunaposteltavia. Myös kukkakaalihummuksen salaisuus on makuja syventävässä paahtamisessa. Vaikka kukkakaaliin kannattaa yleensä jättää kypsennyksessä reilustikin napakkuutta, pehmeän kermaiseen hummukseen...

Upeat kotimaiset kukkakaalit maistuvat raakoina tai kypsennettyinä, eikä hintakaan päätä huimaa. Kukkakaaliin voi tuskin koskaan kyllästyä, siitä pitää huolen reseptien kirjo.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic