HYÖTYJUTUT

Kukkakaali on syksyn inspiroivin kasvis – tarjonta on juuri nyt runsaimmillaan, ja saat vaihtelua värillisistä kukinnoista tai lisukkeista

Upeat kotimaiset kukkakaalit maistuvat raakoina tai kypsennettyinä, eikä hintakaan päätä huimaa. Kukkakaaliin voi tuskin koskaan kyllästyä, siitä pitää huolen reseptien kirjo.
Paahdettu, mausteinen salaatti maistuu yhtä lailla lämpimänä kuin kylmänä. Kuva: Nanna Rintala

Upeat kotimaiset kukkakaalit maistuvat raakoina tai kypsennettyinä, eikä hintakaan päätä huimaa. Kukkakaaliin voi tuskin koskaan kyllästyä, siitä pitää huolen reseptien kirjo.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti