HYÖTYJUTUT

Leipä on lastattu Suomen parhailla mauilla – tänä vuonna itsenäisyyttä juhlitaan rennosti pienellä porukalla runsaan leipäbaarin ääressä

Tee kaikki täytteet valmiiksi ja kokoa näyttävä voileipäbuffet, jossa jokainen voi koota mieluisensa leivän. Ainekset ovat tietysti kotimaisia.
Bruschetan Suomi-versio sivellään kuusenkerkkäpestolla Kuva: Elina Ylitervo

Tee kaikki täytteet valmiiksi ja kokoa näyttävä voileipäbuffet, jossa jokainen voi koota mieluisensa leivän. Ainekset ovat tietysti kotimaisia.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti