Maailman huippuravintoloissa työskennellyt Kim Mikkola paljastaa karun arjen Michelin-tähtien takana – Väsyi työntekijöiden piiskaamiseen ja 18 tunnin työpäiviin
Ravintolamaailman huipulla työskennellyt Kim Mikkola on tehnyt näyttävää uraa Michelin-ravintoloissa. Hän väsyi kovaan työtahtiin ulkomailla ja palasi Suomeen, jossa hänen perustamansa ravintola Inari nappasi nopeasti Michelin-tähden. Se ei riitä Mikkolalle, joka kehittelee jo uudenlaista kulinaarista verkkopalvelua.

Ravintolamaailman huipulla työskennellyt Kim Mikkola on tehnyt näyttävää uraa Michelin-ravintoloissa. Hän väsyi kovaan työtahtiin ulkomailla ja palasi Suomeen, jossa hänen perustamansa ravintola Inari nappasi nopeasti Michelin-tähden. Se ei riitä Mikkolalle, joka kehittelee jo uudenlaista kulinaarista verkkopalvelua.