HYÖTYJUTUT

Maailman huippuravintoloissa työskennellyt Kim Mikkola paljastaa karun arjen Michelin-tähtien takana – Väsyi työntekijöiden piiskaamiseen ja 18 tunnin työpäiviin

Ravintolamaailman huipulla työskennellyt Kim Mikkola on tehnyt näyttävää uraa Michelin-ravintoloissa. Hän väsyi kovaan työtahtiin ulkomailla ja palasi Suomeen, jossa hänen perustamansa ravintola Inari nappasi nopeasti Michelin-tähden. Se ei riitä Mikkolalle, joka kehittelee jo uudenlaista kulinaarista verkkopalvelua.
Kim Mikkola perusti oman ravintolan 30 ikävuoteen mennessä ja sai Michelin-tähden 31 ikävuoteen mennessä. Hän onnistui toteuttamaan kokkikoulussa itselleen asettamansa tavoitteet. Kuva: Arttu Laitala

Ravintolamaailman huipulla työskennellyt Kim Mikkola on tehnyt näyttävää uraa Michelin-ravintoloissa. Hän väsyi kovaan työtahtiin ulkomailla ja palasi Suomeen, jossa hänen perustamansa ravintola Inari nappasi nopeasti Michelin-tähden. Se ei riitä Mikkolalle, joka kehittelee jo uudenlaista kulinaarista verkkopalvelua.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti