HYÖTYJUTUT

Matcha maistuu makeissa pinaattipannukakuissa

Teejauhe tuo pinaatilla tuunattuun klassiseen amerikkalaiseen jälkiruokaan entistäkin syvemmän vihreän värin.
Paista vihreät pinaatti-matchapannukakut brunssipöytään.

Tavalliset pinaattiohukaiset muuntuvat makeaksi jälkiruoaksi, kun ne valmistetaan muhkeiksi pannukakuiksi Amerikan malliin. Kivennäisvesi tekee pannareista meheviä ja paksuja. Taikinan voi antaa turvota hyvin tunninkin ennen paistamista, jolloin pannukakut paistuvat oikein...

Teejauhe tuo pinaatilla tuunattuun klassiseen amerikkalaiseen jälkiruokaan entistäkin syvemmän vihreän värin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

19.10.2020

Fingerpori

comic