HYÖTYJUTUT

Miten pils eroaa hapanoluesta tai amber red alesta? Listasimme kaikki olutkriitikoltamme vuoden aikana neljä tähteä saaneet kotimaiset oluet

Lännen Median olutkriitikko Petteri Pulkkinen on pitänyt ruokasivulla pari kertaa kuukaudessa Panettelua-olutpalstaa, jossa hän on käynyt reilun vuoden ajan läpi erilaisia oluttyylejä ja niiden kotimaisia edustajia. Juhannuksen kunniaksi listasimme kaikki Pulkkiselta neljä tähteä saaneet oluet sekä parhaat miedot tai alkoholittomat huurteiset.
Olutkriitikko Petteri Pulkkinen on kokenut olutharrastaja, joka on vuosien varrella tilannut oluitaan myös ulkomailta. Nykyisin kuitenkin myös kotimaisista marketeista ja Alkosta löytyy runsaasti valikoimaa. Kuva: Markku Tanni

Lännen Median olutkriitikko Petteri Pulkkinen on pitänyt ruokasivulla pari kertaa kuukaudessa Panettelua-olutpalstaa, jossa hän on käynyt reilun vuoden ajan läpi erilaisia oluttyylejä ja niiden kotimaisia edustajia. Juhannuksen kunniaksi listasimme kaikki Pulkkiselta neljä tähteä saaneet oluet sekä parhaat miedot tai alkoholittomat huurteiset.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic