HYÖTYJUTUT

Näin loihdit kotona ravintolatasoisen fine dining -illallisen neljälle hengelle vain 60 eurolla – Yksinkertaisuus on valttia, kun pieniä ruokalajeja on useita

Klassinen menu koostuu savusipulikeitosta, sienirisotosta, lampaanpotkasta palsternakkapyreen kera sekä creme bruleesta.
Ruuan asettelu lautaselle eli pleittaus tekee annoksesta houkuttelevan. Älä täytä lautasen koko pinta-alaa, vaan sommittele pieni annos keskelle tai lautasen sivulle. Korosta pääraaka-ainetta ja rytmitä sitä lisukkeilla. Vältä isoja elementtejä. Leikittele erilaisilla muodoilla. Vihreät yrtit ja värikkäät öljyt tuovat annokseen eloa. Älä kuitenkaan peitä annosta kastikkeella. Kuva: Harri Kuittinen

Klassinen menu koostuu savusipulikeitosta, sienirisotosta, lampaanpotkasta palsternakkapyreen kera sekä creme bruleesta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic