HYÖTYJUTUT

Näin syntyvät kasvissyöjän kampasimpukat – Herkuttele hyvin myös pihlajanmarjoilla, palsternakalla ja syyssipuleilla

Herkkutattien jaloista valmistuu hienostunut alkupala, joka muistuttaa erehdyttävästi kampasimpukoita. Pihlajanmarjoista makua saanut öljy piristää samettista palsternakkakeittoa. Sipulit muhivat piiraassa lehtitaikinakannen alla.
Herkkutattien jalkoja, ruskistettua voita, valkosipulia, parmesaania ja persiljaa. Yksinkertainen, mutta herkullinen alkupala vie kielen mennessään. Kuva: Harri Kuittinen

Herkkutattien jaloista valmistuu hienostunut alkupala, joka muistuttaa erehdyttävästi kampasimpukoita. Pihlajanmarjoista makua saanut öljy piristää samettista palsternakkakeittoa. Sipulit muhivat piiraassa lehtitaikinakannen alla.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti