HYÖTYJUTUT

Näin syntyvät kasvissyöjän kampasimpukat – Herkuttele hyvin myös pihlajanmarjoilla, palsternakalla ja syyssipuleilla

Herkkutattien jaloista valmistuu hienostunut alkupala, joka muistuttaa erehdyttävästi kampasimpukoita. Pihlajanmarjoista makua saanut öljy piristää samettista palsternakkakeittoa. Sipulit muhivat piiraassa lehtitaikinakannen alla.
Herkkutattien jalkoja, ruskistettua voita, valkosipulia, parmesaania ja persiljaa. Yksinkertainen, mutta herkullinen alkupala vie kielen mennessään. Kuva: Harri Kuittinen
Herkkutattien jalkoja, ruskistettua voita, valkosipulia, parmesaania ja persiljaa. Yksinkertainen, mutta herkullinen alkupala vie kielen mennessään. Kuva: Harri Kuittinen

Nopeasti voissa paistetut kampasimpukat on helppo ja suussa sulava alkupala. Tiesitkö, että hyvin samankaltaisen koostumuksen ja makuelämyksen saa myös herkkutateista? Idea kasvissyöjän kampasimpukoihin on napattu sieniruokiin ja ruokasieniin keskittyvästä Facebook-ryhmästä,...

Herkkutattien jaloista valmistuu hienostunut alkupala, joka muistuttaa erehdyttävästi kampasimpukoita. Pihlajanmarjoista makua saanut öljy piristää samettista palsternakkakeittoa. Sipulit muhivat piiraassa lehtitaikinakannen alla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

15.8.2020

Fingerpori

comic