HYÖTYJUTUT

Näin teet maistuvan tikka masala -kastikkeen ja rapeanpehmeää naan-leipää omalla liedelläsi

Tuoreet mausteet saavat intialaisen kana-aterian maistumaan yhtä autenttiselta kuin intialaisessa ravintolassa. Nappaa tästä talteen viisi helppoa ja hyvää ohjetta kokonaiselle aterialle: kanaa tikka masala -kastikkeessa, kurkkuraitaa, naan-leipää, paahdettuja kikherneitä sekä kardemummateetä.
Kanaa tikka masala -kastikkeessa on klassinen intialaisruoka. Kastike sopii hyvin myös kasvisten ja kalan kanssa. Kuva: Harri Kuittinen
Kanaa tikka masala -kastikkeessa on klassinen intialaisruoka. Kastike sopii hyvin myös kasvisten ja kalan kanssa. Kuva: Harri Kuittinen

Kanaa tikka masala -kastikkeessa on intialaisten ravintoloiden klassikkoannos. Kaupasta löytyy valmiita tikka masala -kastikeaineksiakin, mutta myös kastikkeen valmistaminen alusta asti on nopeaa ja vaivatonta. Samalla keittiö täyttyy tuoreen chilin, inkiväärin...

Tuoreet mausteet saavat intialaisen kana-aterian maistumaan yhtä autenttiselta kuin intialaisessa ravintolassa. Nappaa tästä talteen viisi helppoa ja hyvää ohjetta kokonaiselle aterialle: kanaa tikka masala -kastikkeessa, kurkkuraitaa, naan-leipää, paahdettuja kikherneitä sekä kardemummateetä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic