HYÖTYJUTUT

Näin teet maistuvan tikka masala -kastikkeen ja rapeanpehmeää naan-leipää omalla liedelläsi

Tuoreet mausteet saavat intialaisen kana-aterian maistumaan yhtä autenttiselta kuin intialaisessa ravintolassa. Nappaa tästä talteen viisi helppoa ja hyvää ohjetta kokonaiselle aterialle: kanaa tikka masala -kastikkeessa, kurkkuraitaa, naan-leipää, paahdettuja kikherneitä sekä kardemummateetä.
Kanaa tikka masala -kastikkeessa on klassinen intialaisruoka. Kastike sopii hyvin myös kasvisten ja kalan kanssa. Kuva: Harri Kuittinen

Tuoreet mausteet saavat intialaisen kana-aterian maistumaan yhtä autenttiselta kuin intialaisessa ravintolassa. Nappaa tästä talteen viisi helppoa ja hyvää ohjetta kokonaiselle aterialle: kanaa tikka masala -kastikkeessa, kurkkuraitaa, naan-leipää, paahdettuja kikherneitä sekä kardemummateetä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti