HYÖTYJUTUT

Näin valmistat hyljeksitystä nötkötistä marsalkka Mannerheimin lempiruoan

Suuntaa katse kaupan säilykehyllyille! Voit löytää sieltä jopa ankanreisiä. Nötkötistä valmistat nopean vorschmackin ja säilykepavuista lempeäntulisen chilin. Silli ja sitruuna maustavat espanjalaisen pastan. Jälkkäriksi maistuu raikas sorbetti, johon tarvitset vain kaksi persikkapurkkia.
Klassikkoruoka vorschmack tarjoillaan perinteisesti punajuurirelissin, suolakurkkujen ja perunamuusin kera. Tässä versiossa lihana käytettiin valmista nautasäilykettä. Kuva: Harri Kuittinen

Suuntaa katse kaupan säilykehyllyille! Voit löytää sieltä jopa ankanreisiä. Nötkötistä valmistat nopean vorschmackin ja säilykepavuista lempeäntulisen chilin. Silli ja sitruuna maustavat espanjalaisen pastan. Jälkkäriksi maistuu raikas sorbetti, johon tarvitset vain kaksi persikkapurkkia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa 3kk digiä 25 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat