HYÖTYJUTUT

Näin valmistat hyljeksitystä nötkötistä marsalkka Mannerheimin lempiruoan

Suuntaa katse kaupan säilykehyllyille! Voit löytää sieltä jopa ankanreisiä. Nötkötistä valmistat nopean vorschmackin ja säilykepavuista lempeäntulisen chilin. Silli ja sitruuna maustavat espanjalaisen pastan. Jälkkäriksi maistuu raikas sorbetti, johon tarvitset vain kaksi persikkapurkkia.
Klassikkoruoka vorschmack tarjoillaan perinteisesti punajuurirelissin, suolakurkkujen ja perunamuusin kera. Tässä versiossa lihana käytettiin valmista nautasäilykettä. Kuva: Harri Kuittinen

Voiko nötkötistä valmistaa syötävää sapuskaa? Kyllä voi. Näin keskitalvella on juuri sopiva aika suunnata katse kauppojen säilykehyllyille ja tutkailla niitä ajatuksella. Voit yllättyä, mitä kaikkea sieltä löytyy.SäilykevorschmackMarsalkka Mannerheimin lempiruokana tunnettu...

Suuntaa katse kaupan säilykehyllyille! Voit löytää sieltä jopa ankanreisiä. Nötkötistä valmistat nopean vorschmackin ja säilykepavuista lempeäntulisen chilin. Silli ja sitruuna maustavat espanjalaisen pastan. Jälkkäriksi maistuu raikas sorbetti, johon tarvitset vain kaksi persikkapurkkia.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

11.7.2020

Fingerpori

comic