HYÖTYJUTUT

Nyt ei marjoissa pihistellä – Vadelmajuustokakku ja marjamurupaistos kätkevät sisäänsä kekokaupalla sesongin parhaita marjoja

Kun marjavuosi on hyvä, tehdään maukkaimmat jälkiruuat marjoja säästelemättä. Vadelmajuustokakku loihditaan ilman uunia ja liivatetta. Pizza muuttuu jälkkäriksi reilun marjakeon avulla ja murupaistokseen uppoavat marjat kuin marjat.
Cobbler eli tutummin murupaistos maistuu jäätelön tai kermavaahdon kanssa. Taikinakuoren alle uppoavat mitkä tahansa marjat. Kuva: Elina Ylitervo

Kun marjavuosi on hyvä, tehdään maukkaimmat jälkiruuat marjoja säästelemättä. Vadelmajuustokakku loihditaan ilman uunia ja liivatetta. Pizza muuttuu jälkkäriksi reilun marjakeon avulla ja murupaistokseen uppoavat marjat kuin marjat.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti