HYÖTYJUTUT

Nyt on riistaruokien aika – Tee hirvipaistista vaihteeksi hiukan eksoottisempi kanelilla, inkiväärillä ja aprikooseilla

Peuran- ja hirvenlihassa maistuu syksy: alkanut metsästyskausi ja ensimmäiset rapeat pakkasaamut. Mausta hirvipaisti lempeästi kanelilla ja inkiväärillä, niin saat siihen ripauksen itämaista makua.
Hirvipadan lempeä mausteisuus ja pataan lisätyt kuivatut luumut ja aprikoosit vievät makumaailmaan Marokon suuntaan. Hirvenliha kestää hienosti muitakin kuin perinteisiä riistamausteita. Kuva: Nanna Rintala

Peuran- ja hirvenlihassa maistuu syksy: alkanut metsästyskausi ja ensimmäiset rapeat pakkasaamut. Mausta hirvipaisti lempeästi kanelilla ja inkiväärillä, niin saat siihen ripauksen itämaista makua.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic