HYÖTYJUTUT

Nyt pidetään retrot ruokajuhlat: Kata nostalgiseen voileipäpöytään lohileipiä, täytettyjä munia ja muita pikkusyötäviä

1960-luvulla voileipäpöytä oli juhlien keskipiste. Seisovaan pöytään katettiin silliä, lohileipiä, maksapasteijaa ja täytettyjä kananmunia. Perunasalaatti maustettiin kasvispikkelssillä. Nostalgisten pikkusyötävien reseptit löydät tästä.
Voileipäpöytään 60-luvun tapaan kasataan tarjolle kattaus kalaisia herkkuja sekä itse tehtyä maksapasteijaa. Kuva: Harri Kuittinen
Voileipäpöytään 60-luvun tapaan kasataan tarjolle kattaus kalaisia herkkuja sekä itse tehtyä maksapasteijaa. Kuva: Harri Kuittinen

Ruokajuhlia on hauska järjestää nostalgisesti menneiden vuosikymmenien tyyliin. Aloitamme kevään aikana ruokasivuilla kerran kuukaudessa ilmestyvän teemabileiden juttusarjan 60-lukuteemalla. Kuusikymmentä vuotta sitten voileipäpöytä oli juhlissa "se juttu". Monesta kodista saattaa edelleen...

1960-luvulla voileipäpöytä oli juhlien keskipiste. Seisovaan pöytään katettiin silliä, lohileipiä, maksapasteijaa ja täytettyjä kananmunia. Perunasalaatti maustettiin kasvispikkelssillä. Nostalgisten pikkusyötävien reseptit löydät tästä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä alk. 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

3.4.2020

Uusimmat