HYÖTYJUTUT

Pienen porukan juhlalounas korvaa tänä keväänä isot valmistujaisjuhlat – Hemmottele lähipiiriä sesongin herkuilla ja raparperi-mansikkapavlovalla

Koronakeväänä monet isot juhlat vaihtuivat lennosta muutamien läheisten kokoontumiseksi. Silloin tarjoiluksi sopii keväinen juhlalounas, jossa maistuvat sesongin herkut kuten uudet perunat, parsa ja tonnikalakastikkeeseen upotettu possunfilee, possu tonnato. Mansikka-raparperikakku kruunaa juhlan.
Possu tonnato on juuri oikeanlainen juhlaherkku. Yksinkertainen valmistaa, tarjoillaan kylmänä ja sitä on tarjolla varsin harvoin. Mielettömän herkullinen maku on tietenkin tärkein syy valintaan. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Koronakeväänä monet isot juhlat vaihtuivat lennosta muutamien läheisten kokoontumiseksi. Silloin tarjoiluksi sopii keväinen juhlalounas, jossa maistuvat sesongin herkut kuten uudet perunat, parsa ja tonnikalakastikkeeseen upotettu possunfilee, possu tonnato. Mansikka-raparperikakku kruunaa juhlan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic