HYÖTYJUTUT

Pienen porukan juhlalounas korvaa tänä keväänä isot valmistujaisjuhlat – Hemmottele lähipiiriä sesongin herkuilla ja raparperi-mansikkapavlovalla

Koronakeväänä monet isot juhlat vaihtuivat lennosta muutamien läheisten kokoontumiseksi. Silloin tarjoiluksi sopii keväinen juhlalounas, jossa maistuvat sesongin herkut kuten uudet perunat, parsa ja tonnikalakastikkeeseen upotettu possunfilee, possu tonnato. Mansikka-raparperikakku kruunaa juhlan.
Possu tonnato on juuri oikeanlainen juhlaherkku. Yksinkertainen valmistaa, tarjoillaan kylmänä ja sitä on tarjolla varsin harvoin. Mielettömän herkullinen maku on tietenkin tärkein syy valintaan. Kuva: Kaikki aitini reseptit
Possu tonnato on juuri oikeanlainen juhlaherkku. Yksinkertainen valmistaa, tarjoillaan kylmänä ja sitä on tarjolla varsin harvoin. Mielettömän herkullinen maku on tietenkin tärkein syy valintaan. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Suunnitelmat kevään juhliin ovat vaihtuneet lennosta. Isot juhlat siirtyvät tai muuttuvat muutamien läheisten kokoontumisiksi. Panosta juhliin tarjoamalla ihana juhlalounas yhteisen pöydän ääressä. Juhlalounaalle kerätään kevään herkullisimmat reseptit. Panosta kattaukseen, hanki...

Koronakeväänä monet isot juhlat vaihtuivat lennosta muutamien läheisten kokoontumiseksi. Silloin tarjoiluksi sopii keväinen juhlalounas, jossa maistuvat sesongin herkut kuten uudet perunat, parsa ja tonnikalakastikkeeseen upotettu possunfilee, possu tonnato. Mansikka-raparperikakku kruunaa juhlan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

5.6.2020

Fingerpori

comic