HYÖTYJUTUT

Ruokaa ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse – näillä resepteillä teet pelmeneistä, ravioleista ja muista puolivalmisteista astetta parempia aterioita

Makoisan aterian voi valmistaa pienellä vaivalla, kun käyttää puolivalmisteita fiksusti. Poimi kaupan pakastealtaasta tai kylmähyllystä esimerkiksi gnoccheja, pelmeneitä, ravioleja ja dumplingeja. Sopivilla lisukkeilla ja kastikkeilla niistä syntyy arjen pelastajaksi esimerkiksi keittoa ja maailman helpointa raviolivuokaa.
Ravioli-pinaattivuoka valmistuu vaivattomasti uunissa. Kuva: Elina Ylitervo

Makoisan aterian voi valmistaa pienellä vaivalla, kun käyttää puolivalmisteita fiksusti. Poimi kaupan pakastealtaasta tai kylmähyllystä esimerkiksi gnoccheja, pelmeneitä, ravioleja ja dumplingeja. Sopivilla lisukkeilla ja kastikkeilla niistä syntyy arjen pelastajaksi esimerkiksi keittoa ja maailman helpointa raviolivuokaa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic