HYÖTYJUTUT

Ruokaa ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse – näillä resepteillä teet pelmeneistä, ravioleista ja muista puolivalmisteista astetta parempia aterioita

Makoisan aterian voi valmistaa pienellä vaivalla, kun käyttää puolivalmisteita fiksusti. Poimi kaupan pakastealtaasta tai kylmähyllystä esimerkiksi gnoccheja, pelmeneitä, ravioleja ja dumplingeja. Sopivilla lisukkeilla ja kastikkeilla niistä syntyy arjen pelastajaksi esimerkiksi keittoa ja maailman helpointa raviolivuokaa.
Ravioli-pinaattivuoka valmistuu vaivattomasti uunissa. Kuva: Elina Ylitervo
Ravioli-pinaattivuoka valmistuu vaivattomasti uunissa. Kuva: Elina Ylitervo

Kaupan pakastealtaassa ja kylmähyllyssä odottavat todelliset arjen pelastajat. Raviolit, pelmenit, dumplingit ja gnocchit muuntuvat pienellä vaivalla makoisaksi ateriaksi. Raviolivuokaa kokatessa ei tarvitse edes pilkkoa tai maustaa. Kaikki ainekset kaadetaan samaan...

Makoisan aterian voi valmistaa pienellä vaivalla, kun käyttää puolivalmisteita fiksusti. Poimi kaupan pakastealtaasta tai kylmähyllystä esimerkiksi gnoccheja, pelmeneitä, ravioleja ja dumplingeja. Sopivilla lisukkeilla ja kastikkeilla niistä syntyy arjen pelastajaksi esimerkiksi keittoa ja maailman helpointa raviolivuokaa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä alk. 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

4.4.2020

Uusimmat