HYÖTYJUTUT

Ruokaa ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse – näillä resepteillä teet pelmeneistä, ravioleista ja muista puolivalmisteista astetta parempia aterioita

Makoisan aterian voi valmistaa pienellä vaivalla, kun käyttää puolivalmisteita fiksusti. Poimi kaupan pakastealtaasta tai kylmähyllystä esimerkiksi gnoccheja, pelmeneitä, ravioleja ja dumplingeja. Sopivilla lisukkeilla ja kastikkeilla niistä syntyy arjen pelastajaksi esimerkiksi keittoa ja maailman helpointa raviolivuokaa.
Ravioli-pinaattivuoka valmistuu vaivattomasti uunissa. Kuva: Elina Ylitervo

Makoisan aterian voi valmistaa pienellä vaivalla, kun käyttää puolivalmisteita fiksusti. Poimi kaupan pakastealtaasta tai kylmähyllystä esimerkiksi gnoccheja, pelmeneitä, ravioleja ja dumplingeja. Sopivilla lisukkeilla ja kastikkeilla niistä syntyy arjen pelastajaksi esimerkiksi keittoa ja maailman helpointa raviolivuokaa.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Näkoislehti

29.11.2020

Fingerpori

comic