HYÖTYJUTUT Lounais-Häme

Ruokakirjailija Hanna Gullichsen oppi kokkikoulussa muutakin kuin ruuanlaittoa – ja nyt hän jakaa parhaat niksinsä kotikokeille

Kokki Hanna Gullichsen luuli tietävänsä ruuanlaitosta kaiken, mutta oppi kokkikoulussa nöyräksi. Hän huomasi nauttivansa jopa siivouksesta. Siisteys on hänen neuvonsa myös kotikokille: siivoa tasot ja tyhjennä kaapit turhasta, niin ruuanlaitto sujuu. Gullichsen neuvoo myös, miten syntyy aito ranskalainen ratatouille.

Kokki Hanna Gullichsen luuli tietävänsä ruuanlaitosta kaiken, mutta oppi kokkikoulussa nöyräksi. Hän huomasi nauttivansa jopa siivouksesta. Siisteys on hänen neuvonsa myös kotikokille: siivoa tasot ja tyhjennä kaapit turhasta, niin ruuanlaitto sujuu. Gullichsen neuvoo myös, miten syntyy aito ranskalainen ratatouille.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti