HYÖTYJUTUT Lounais-Häme

Ruokakirjailija Hanna Gullichsen oppi kokkikoulussa muutakin kuin ruuanlaittoa – ja nyt hän jakaa parhaat niksinsä kotikokeille

Kokki Hanna Gullichsen luuli tietävänsä ruuanlaitosta kaiken, mutta oppi kokkikoulussa nöyräksi. Hän huomasi nauttivansa jopa siivouksesta. Siisteys on hänen neuvonsa myös kotikokille: siivoa tasot ja tyhjennä kaapit turhasta, niin ruuanlaitto sujuu. Gullichsen neuvoo myös, miten syntyy aito ranskalainen ratatouille.
Hanna Gullichsen haluaisi oppia leipomaan leipää. – Luulen, että se vaatii sopivan mielentilan. Sen aika ei ole vielä. Kuva: Konsta Leppänen

Kaksi vuotta sitten maaliskuussa Perhon liiketalousopiston tyhjässä opetuskeittiössä istui jännittynyt opiskelija reippaasti etuajassa. Ensimmäinen koulupäivä oli alkamassa. Hanna Gullichsen oli päättänyt vihdoin toteuttaa unelmansa ja opiskella kokiksi. – Ensimmäisenä päivänä...

Kokki Hanna Gullichsen luuli tietävänsä ruuanlaitosta kaiken, mutta oppi kokkikoulussa nöyräksi. Hän huomasi nauttivansa jopa siivouksesta. Siisteys on hänen neuvonsa myös kotikokille: siivoa tasot ja tyhjennä kaapit turhasta, niin ruuanlaitto sujuu. Gullichsen neuvoo myös, miten syntyy aito ranskalainen ratatouille.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

19.2.2020

Uusimmat