HYÖTYJUTUT

Salaatti on ihanan kevyttä keskikesän ruokaa – Näillä kolmella peruskastikkeella maustat salaatin kuin salaatin

Hyvä salaatti muuttuu vielä astetta paremmaksi, kun siihen valuttaa maukasta kastiketta. Kun opettelet kolme hyvää salaatinkastiketta, et tarvitse muuta: näillä maustuvat niin mansikka-vuohenjuustosalaatti kuin nuudelisalaattikin.
Raikkaan nuudelikulhon juju on misotahnalla maustettu kastike ja rouskuva määpähkinämuru. Kuva: Elina Ylitervo

Hyvä salaatti muuttuu vielä astetta paremmaksi, kun siihen valuttaa maukasta kastiketta. Kun opettelet kolme hyvää salaatinkastiketta, et tarvitse muuta: näillä maustuvat niin mansikka-vuohenjuustosalaatti kuin nuudelisalaattikin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti