HYÖTYJUTUT

Sämpylä on keiton paras kaveri, eivätkä rennot sämpylät kaipaa kahta kohotusta – näillä resepteillä leivot talven nopeimmat herkkusämpylät

Keskitalven kursailematonta ruokaa ovat kasviskeitot tuoreiden sämpylöiden kanssa. Sämpylät pyöräytät vaivattomasti, kun unohdat turhat muotoilut ja kaksinkertaiset kohottamiset. Isosta keittokattilasta riittää evääksi vielä töihinkin.
Rustiikin houkuttelevat ja persoonalliset sämpylät valmistuvat, kun unohdetaan turha muotoilu ja taikina vain leikataan rennosti samankokoisiin, vaikka vähän erimuotoisiin paloihin. Kuva: Nanna Rintala
Rustiikin houkuttelevat ja persoonalliset sämpylät valmistuvat, kun unohdetaan turha muotoilu ja taikina vain leikataan rennosti samankokoisiin, vaikka vähän erimuotoisiin paloihin. Kuva: Nanna Rintala

Kolme hyvin erilaista reseptiä tarjoaa mukavasti vaihtelua keittovalikoimaan. Perunakeitto saostuu tuorejuustolla, ja paahdettuun paprikakeittoon saadaan sattumat raviolista. Viherkeittoon käyvät raaka-aineiksi mitkä tahansa vihreät kasvikset kuten lehtikaali, varsiselleri ja pinaatti. Rapeakuoriset...

Keskitalven kursailematonta ruokaa ovat kasviskeitot tuoreiden sämpylöiden kanssa. Sämpylät pyöräytät vaivattomasti, kun unohdat turhat muotoilut ja kaksinkertaiset kohottamiset. Isosta keittokattilasta riittää evääksi vielä töihinkin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

23.2.2020