HYÖTYJUTUT

Sämpylä on keiton paras kaveri, eivätkä rennot sämpylät kaipaa kahta kohotusta – näillä resepteillä leivot talven nopeimmat herkkusämpylät

Keskitalven kursailematonta ruokaa ovat kasviskeitot tuoreiden sämpylöiden kanssa. Sämpylät pyöräytät vaivattomasti, kun unohdat turhat muotoilut ja kaksinkertaiset kohottamiset. Isosta keittokattilasta riittää evääksi vielä töihinkin.
Rustiikin houkuttelevat ja persoonalliset sämpylät valmistuvat, kun unohdetaan turha muotoilu ja taikina vain leikataan rennosti samankokoisiin, vaikka vähän erimuotoisiin paloihin. Kuva: Nanna Rintala

Keskitalven kursailematonta ruokaa ovat kasviskeitot tuoreiden sämpylöiden kanssa. Sämpylät pyöräytät vaivattomasti, kun unohdat turhat muotoilut ja kaksinkertaiset kohottamiset. Isosta keittokattilasta riittää evääksi vielä töihinkin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic