HYÖTYJUTUT

Sämpylä on keiton paras kaveri, eivätkä rennot sämpylät kaipaa kahta kohotusta – näillä resepteillä leivot talven nopeimmat herkkusämpylät

Keskitalven kursailematonta ruokaa ovat kasviskeitot tuoreiden sämpylöiden kanssa. Sämpylät pyöräytät vaivattomasti, kun unohdat turhat muotoilut ja kaksinkertaiset kohottamiset. Isosta keittokattilasta riittää evääksi vielä töihinkin.
Rustiikin houkuttelevat ja persoonalliset sämpylät valmistuvat, kun unohdetaan turha muotoilu ja taikina vain leikataan rennosti samankokoisiin, vaikka vähän erimuotoisiin paloihin. Kuva: Nanna Rintala

Keskitalven kursailematonta ruokaa ovat kasviskeitot tuoreiden sämpylöiden kanssa. Sämpylät pyöräytät vaivattomasti, kun unohdat turhat muotoilut ja kaksinkertaiset kohottamiset. Isosta keittokattilasta riittää evääksi vielä töihinkin.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

2.12.2020