HYÖTYJUTUT

Sinisissä paidoissa lavalle astuu neljä tuttua ja neljä uutta näyttelijää

Putouksen kymmenes kausi alkaa lokakuussa.

Putouksen MTV3-kanavalla nähtävällä kymppikaudella lavalle nousevat viime kausilta tutut Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen ja Mikko Penttilä. Uusina Putouksen mukaan tulevat Terhi Suorlahti, Helmi-Leena Nummela, Lauren Lehtinen ja Christoffer Strandberg.

Juontajana jatkaa Roope Salminen.

Kymppikaudella kurkistetaan myös Putouksen historiaan ja kaudella tullaan näkemään myös vanhoja hahmoja.

Puolitoistatuntisessa suorassa lähetyksessä näyttelijät ovat studiossa yleisön edessä tulikokeessa, näytön paikassa, viikkokatsauksessa, live-sketseissä ja legendaarisesta sketsihahmokilpailussa.

Viime vuonna voiton vei Kiti Kokkosen Tanhupallo.

PIlvi Hämäläinen on tullut Putouksessa tutuksi Aina-Inkeri Ankeisella, joko vei voiton maaliskuussa 2017. Hämäläinen on mukana kolmatta kertaa.

Lawson on ollut mukana jo kahdesti. Viime kaudella hän esitti Ansa Kynttilää.

Christoffer Starndberg on teatteritaiteen maisteri, joka on muun muassa juontanut Yle X3M:n aamuohjelmaa.

Lauren Lehtinen on opiskelija, joka aloitti Teatterikorkeakoulussa 2014 ja Stadin ammattiopistossa 2017. Esiintymiskokemusta on muun muassa lyhytelokuvista.

Helmi-Leena Nummela on tehnyt töitä muun muassa Kansallisteatterissa, KOM-teatterissa ja Lappeenrannan kaupunginteatterissa.

Mikko Penttilä on Putouksessa mukana kolmatta kertaa. Lisäksi hänet on nähty Jättekivassa.

Terhi Suorlahti on tehnyt töitä muun muassa Jyväskylän, Lahden ja Kotkan kaupunginteatterissa. Hän on myös musiikkiteatteriensemble Kuriton Companyn perustajajäsen ja taiteellinen johtaja.

Timo Lavikainen on mukana kolmatta kertaa. Lisäksi hänet on nähty muun muassa Risto Räppääjä ja Pullistelija -elokuvassa, Olavi Virta ja Kaikki oikein -leffoissa.

Putous alkaa lauantaina 20. lokakuuta.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti