HYÖTYJUTUT Lounais-Häme

Tämä sataprosenttinen luonnontuote korostaa kasvisten makua ja tekee kanasta rapean ja mehevän – kokeile myös uudenlaista mahtavaa flunssajuomaa

Hunaja pyöristää uunipunajuuren aromeja ja pehmentää lehtikaalin rakenteen juuri sopivan suussasulavaksi. Tiedätkö, kuinka paljon vähemmän kaloreita hunajassa on sokeriin verrattuna? Opettele nämä kolme nopeaa ja helppoa perusreseptiä, joilla voit lisätä hunajaista makua useimpiin suolaisiin kasvis- ja liharuokiin. Ota talteen myös urheilijan palautusjuoman ja syksyisen inkivääricolan ohjeet.
Hunajavoi nahan alla maustaa uunikanan ja tekee siitä ihanan rapean. Laita viimeiseksi 10 minuutiksi lehtikaalia hunajaöljyllä valeltuun uuniastiaan, niin saat samalla rouskuvan lisukkeen. Jääkaapissa jähmettynyt hunajavinegretti tekee viileän kastikkeen virkaa.

Hunaja pyöristää uunipunajuuren aromeja ja pehmentää lehtikaalin rakenteen juuri sopivan suussasulavaksi. Tiedätkö, kuinka paljon vähemmän kaloreita hunajassa on sokeriin verrattuna? Opettele nämä kolme nopeaa ja helppoa perusreseptiä, joilla voit lisätä hunajaista makua useimpiin suolaisiin kasvis- ja liharuokiin. Ota talteen myös urheilijan palautusjuoman ja syksyisen inkivääricolan ohjeet.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa 3kk digiä 25 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat