HYÖTYJUTUT

Tässä tulevat kakkukauden päätähdet: Taituri Anni Paakkunainen jakaa vinkkinsä ja reseptinsä näyttävään, takuuvarmaan ja raikkaaseen juhlaunelmaan

Vastikään leivontakirjan julkaisseen Anni Paakkunaisen kesäisissä kakkukaunottarissa maistuvat marenki ja marjat. Helppo ja herkullinen minttusuklaajuustokakku muuntuu vegaaniseksi ja gluteenittomaksi, ja mikä parasta: sen voi valmistaa etukäteen pakastimeen. Hurmaavan kaunis ruusukakku on juhlapöydän paras koristus. Marenkikakun pinnan voi tohottaa kaasupolttimella jännän paahteiseksi.
Anni Paakkunainen neuvoo korjaamaan koristelun kauneusvirheet vaikka marengilla. "Aina voi peittää", Paakkunainen nauraa. Kuva: Konsta Leppänen

Vastikään leivontakirjan julkaisseen Anni Paakkunaisen kesäisissä kakkukaunottarissa maistuvat marenki ja marjat. Helppo ja herkullinen minttusuklaajuustokakku muuntuu vegaaniseksi ja gluteenittomaksi, ja mikä parasta: sen voi valmistaa etukäteen pakastimeen. Hurmaavan kaunis ruusukakku on juhlapöydän paras koristus. Marenkikakun pinnan voi tohottaa kaasupolttimella jännän paahteiseksi.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic