HYÖTYJUTUT

Täyteläiset rahkat maistuvat syksyisenä jälkiruokana

Maitokaapin kylmähyllyssä erilaiset rahkavalmisteet kilpailevat välipalaa kaipaavan huomiosta tutuilla lupauksilla, rasvattomuudella ja proteiinilla.
Tee tyrnirahkan pariksi kirpeää tyrnikastiketta: Soseuta tyrnit sokerin kanssa, ja siilaa pois siemenet. Kuva: Nina Karlsson

Maitokaapin kylmähyllyssä erilaiset rahkavalmisteet kilpailevat välipalaa kaipaavan huomiosta tutuilla lupauksilla, rasvattomuudella ja proteiinilla.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

24.11.2020

Fingerpori

comic