HYÖTYJUTUT

Täytetyt munat ovat helppo alkuruoka pääsiäispäivälliselle – 66-asteisen keltuaisen kypsennys vaatii enemmän kärsivällisyyttä, mutta onnistuu tavallisessa uunissa

Pääsiäisenä pannaan pöytä koreaksi munalla. Upota, täytä tai käytä sellaisenaan juuri sopivan jähmettyneenä. Muna maistuu mahtavalta myös marengissa.
Tonnikala ja äyriäiset maistuvat munien täytteenä. Tarjoile täytetyt munat kylminä alkupaloina pääsiäisaterialla. Ne sopivat hyvin myös brunssipöytään. Kuva: Harri Kuittinen

Pääsiäisenä pannaan pöytä koreaksi munalla. Upota, täytä tai käytä sellaisenaan juuri sopivan jähmettyneenä. Muna maistuu mahtavalta myös marengissa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti