HYÖTYJUTUT

Termospullossa hautuvat piirun verran paremmat retkieväät – nauti nuotiolla dipistä, pitaleivästä ja tikku-croissanteista

Talven nuotioretkelle voi ottaa mukaan lämmintä ruokaa termospullossa. Lempeän tulinen chili sin carne ja lämmin kasvisdippi saavat hautua termarissa kypsiksi. Jälkkäriksi nautitaan tikku-croissantit suklaavaahdolla
Lämmitä pitaleivät nuotiolla ja täytä muhevalla chili sin carnella. Kuva: Elina Ylitervo

Talven nuotioretkelle voi ottaa mukaan lämmintä ruokaa termospullossa. Lempeän tulinen chili sin carne ja lämmin kasvisdippi saavat hautua termarissa kypsiksi. Jälkkäriksi nautitaan tikku-croissantit suklaavaahdolla

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic