HYÖTYJUTUT

Termospullossa hautuvat piirun verran paremmat retkieväät – nauti nuotiolla dipistä, pitaleivästä ja tikku-croissanteista

Talven nuotioretkelle voi ottaa mukaan lämmintä ruokaa termospullossa. Lempeän tulinen chili sin carne ja lämmin kasvisdippi saavat hautua termarissa kypsiksi. Jälkkäriksi nautitaan tikku-croissantit suklaavaahdolla
Lämmitä pitaleivät nuotiolla ja täytä muhevalla chili sin carnella. Kuva: Elina Ylitervo

Talven nuotioretkelle voi ottaa mukaan lämmintä ruokaa termospullossa. Lempeän tulinen chili sin carne ja lämmin kasvisdippi saavat hautua termarissa kypsiksi. Jälkkäriksi nautitaan tikku-croissantit suklaavaahdolla

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Näkoislehti

24.11.2020

Fingerpori

comic