HYÖTYJUTUT

Termospullossa hautuvat piirun verran paremmat retkieväät – nauti nuotiolla dipistä, pitaleivästä ja tikku-croissanteista

Talven nuotioretkelle voi ottaa mukaan lämmintä ruokaa termospullossa. Lempeän tulinen chili sin carne ja lämmin kasvisdippi saavat hautua termarissa kypsiksi. Jälkkäriksi nautitaan tikku-croissantit suklaavaahdolla
Lämmitä pitaleivät nuotiolla ja täytä muhevalla chili sin carnella. Kuva: Elina Ylitervo
Lämmitä pitaleivät nuotiolla ja täytä muhevalla chili sin carnella. Kuva: Elina Ylitervo

Talviset retkieväät kannattaa tehdä mahdollisimman valmiiksi jo kotona, jotta nuotiopaikalla ei tarvitse enää kuin lämmittää ruoka. Kaikessa rauhassa termarissa hautunut chili sin carne syödään kätevästi pitaleipien välistä. Jos haluat tuhdimman...

Talven nuotioretkelle voi ottaa mukaan lämmintä ruokaa termospullossa. Lempeän tulinen chili sin carne ja lämmin kasvisdippi saavat hautua termarissa kypsiksi. Jälkkäriksi nautitaan tikku-croissantit suklaavaahdolla

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä alk. 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

3.4.2020

Uusimmat