HYÖTYJUTUT

Terveellinen vuohen liha nousee trendiruuaksi – Nappaa reseptit maukkaaseen vuohenviuluun ja nyhtöpukkiin

Herkkusuut osaavat kysyä kilinlihaa ja tietävät, missä tehdään hyviä kutunjuustoja. Liha on vielä harvinaista herkkua, mutta vuohitilojen määrä on lähtenyt kasvuun, sillä maidolle riittää markkinoita. Loppilaiset Jonna ja Eero Ukkola ovat ottaneet rohkean askeleen ja ovat perustaneet vuohenmaitotilan.
Suomessa on vajaat 5 000 rekisteröityä vuohta. Useimmilla vuohitiloilla on vain muutama vuohi. Suuria, monen sadan vuohen lypsytiloja on kymmenkunta. Kuva: Esko Tuovinen

Herkkusuut osaavat kysyä kilinlihaa ja tietävät, missä tehdään hyviä kutunjuustoja. Liha on vielä harvinaista herkkua, mutta vuohitilojen määrä on lähtenyt kasvuun, sillä maidolle riittää markkinoita. Loppilaiset Jonna ja Eero Ukkola ovat ottaneet rohkean askeleen ja ovat perustaneet vuohenmaitotilan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic