Unohda karjalanpiirakka – Kääräise kuoritaikinasta vaihteeksi umpinaisia lanttusupikkaita tai paista pannulla sulhaspiirakoiksi
Karjalainen piirakkakulttuuri on tunnettua monipuolisempi. Karjalanpiirakkataikinasta voi leipoa vaikka lanttusupikkaita, joiden täytteenä on lanttusurvosta ja lihaa. Kokonaisen kalan tai kalafileitä voi hauduttaa piirakkakuoren alla ruokaisaksi kurniekaksi. Karjalaisten perinneruokien valmistus onnistuu myös lännen ihmiseltä, todistaa hämäläissyntyinen Hanna Syrjälä.

Karjalainen piirakkakulttuuri on tunnettua monipuolisempi. Karjalanpiirakkataikinasta voi leipoa vaikka lanttusupikkaita, joiden täytteenä on lanttusurvosta ja lihaa. Kokonaisen kalan tai kalafileitä voi hauduttaa piirakkakuoren alla ruokaisaksi kurniekaksi. Karjalaisten perinneruokien valmistus onnistuu myös lännen ihmiseltä, todistaa hämäläissyntyinen Hanna Syrjälä.