HYÖTYJUTUT Elina Ylitervo, teksti ja kuvat

Uuniperuna uudistuu eksoottisilla täytteillä – Näin tarjoilet sen intialaiseen, japanilaiseen tai tanskalaiseen tyyliin

Unohda folioon kääriminen, sillä paras uuniperuna syntyy suolapedillä. Nappaa tästä herkulliset täytteet, jotka hakevat inspiraatiota maailmalta. Intialaisessa täytteessä maistuvat masala-pavut, japanilaiseen täytteeseen upotetaan norilevyjä ja mirinkastiketta. Tanskalainen uuniperuna lainaa täytteensä tietenkin smörrebrödistä.
Tacomaustettu jauheliha raikastuu pico de gallolla ja ranskankermalla. Kuva: Konsta Leppänen

Unohda folioon kääriminen, sillä paras uuniperuna syntyy suolapedillä. Nappaa tästä herkulliset täytteet, jotka hakevat inspiraatiota maailmalta. Intialaisessa täytteessä maistuvat masala-pavut, japanilaiseen täytteeseen upotetaan norilevyjä ja mirinkastiketta. Tanskalainen uuniperuna lainaa täytteensä tietenkin smörrebrödistä.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Näkoislehti

30.10.2020

Fingerpori

comic