Uutisvuodon isä, idealisti ja kulinaristi pyrkii kotonaan nollahävikkiin: "Syön paljon halpoja mutta laadukkaita asioita" – Näin se onnistuu
Yrittäjä ja ruokakirjailija Saku Tuominen on intohimoinen kotikokki. Hän haluaa syödä niin, että kantaa vastuun huomisesta. Helsinkiläisten huippuravintoloiden osaomistaja on oppinut paljon kokkiystäviltään. Hän ei noudata reseptejä pilkulleen, mutta tietää, miten laadukkaista raaka-aineista saa parhaan irti. Esitimme Tuomiselle 13 väittämää ruoasta. Katso lisäksi Tuomisen vinkit, joiden avulla hänen luottoruokansa frittata eli uunimunakas onnistuu aina.

Yrittäjä ja ruokakirjailija Saku Tuominen on intohimoinen kotikokki. Hän haluaa syödä niin, että kantaa vastuun huomisesta. Helsinkiläisten huippuravintoloiden osaomistaja on oppinut paljon kokkiystäviltään. Hän ei noudata reseptejä pilkulleen, mutta tietää, miten laadukkaista raaka-aineista saa parhaan irti. Esitimme Tuomiselle 13 väittämää ruoasta. Katso lisäksi Tuomisen vinkit, joiden avulla hänen luottoruokansa frittata eli uunimunakas onnistuu aina.